Kontakta oss

Mejla oss på info@tankbarbysweden.se eller ta direktkontakt med någon av oss.

a

Annica Johnson, Community Director
annica@tankbarbysweden.se
+46 70 609 36 69

Bildning är Annicas främsta grej! Att skapa former som gör det lättare för grupper av individer i samspel att komma ihåg vad de tänkt och lärt, både process och tankeresultat.

För att bidra med detta jobbar hon som actionfotograf/filmare och tanke/processledare i olika typer av uppdrag i världen. Hon engagerar sig också i uppdrag som handlar om produktionsledning för olika typer av format.

Med ett förflutet i rollen som management support i Scanias koncernledning och i rollen som personalchef i ett nybildat IT-bolag genomgick hon mångårig träning i att driva utveckling och implementering av många olika projekt, procedurer och processer, ofta genom nya former.

t

Thomas de Ming, Creative Director
thomas@tankbarbysweden.se
+46 70 753 14 39

Thomas säger ja till hjärnkraft! Hans mission är att hjälpa mänskligheten komma i en ännu bättre form när man ska tänka, lära och samspela.

För att bidra till detta så jobbar han sedan i mitten av nittiotalet i olika uppdrag som tanketränare, lärdesigner och arbetsformgivare. Han utformar metoder, medel och miljöer som underlättar tänkande, lärande och samspel. Han jobbar själv som processledare i många olika sammanhang och tränar både ledare och lärare i att leda denna typ av processer.

Förutom mängder av uppdrag i kreativa korsningar mellan olika sektorer, domäner och kulturer så har han också utvecklat flera unika koncept som bidrar till att förstärka individers och organisationers samlade tanke- och lärförmåga.