TänkBarista Training

tankbar-training

Vi erbjuder flera vägar för individer att både lära sig grunderna i TänkBar metodik och att i praktiken träna på sin förmåga att leda och dokumentera tankeprocesser.

Vi gör det också lättare för alla TänkBaristas att dra nytta av varandras idéer, erfarenheter och kompletterande kunskaper i våra forum för TänkBarista Community.

Online Learning

I vår grundläggande online-utbildning i TänkBar metodik kan du på några inspirerande timmar skaffa dig en grundläggande förståelse för hur man utformar, tar fram och använder tagbara tankeredskap. Du får också en chans att medvetet förstärka din kreativa förmåga för att kunna använda nästan alla föremål och olika miljöer för att utvinna hjärnkraft och förstärka gruppers samlade tankeförmåga.

Via denna länk kan du se en kort trailer för online-utbildningen.

Och via denna länk kan du se en kort film om online-utbildningens upplägg och mål.

Och via denna länk kommer du direkt till online-utbildningen och kan snabbt starta din resa mot att lära dig grunderna i TänkBar metodik.

Vi kommer också att löpande lansera fler specialiserade online-utbildningar utifrån de önskemål som kommer från medlemmarna i TänkBarista Community.

PT3 – Personal Thinking Tool Trainer

För de TänkBaristas som vill få tillgång till ett mer individuellt stöd och pepp I sin förmåga att både utforma tankeredskap och att leda tankeprocesser så finns det möjlighet att få sin egen PT3.

I denna form kan du välja mellan att möta din PT3 antingen via smidiga videoträffar eller i personliga träningspass där ni träffas på en lämplig plats.
Du bestämmer vad som är mest praktiskt och vad som stämmer bäst med din egen kalender.

Snart kommer du att kunna gå in i vårt tidsbokningssystem och se när du kan boka din egen PT3.

TänkBarista BootCamps

De som har gått online-utbildningen i TänkBar metodik har, förutom att ha skaffat sig grundkunskaper, även kvalificerat sig till att kunna vara med på träningsläger – TänkBarista BootCamp – där man under en spännande och lustfylld dag tränar på att i praktiken leda och dokumentera olika typer av tankeprocesser.

Vi erbjuder öppna träningsläger varje månad och via en länk (snart tillgänglig) så kan du se på vilka datum du har en möjlighet att anmäla dig till TänkBarista BootCamp.

Om ni är flera medarbetare från samma organisation som skulle vilja träna tillsammans utan andra deltagare så försöker vi alltid ordna så att ni kan få er egen TänkBarista BootCamp på en tid och plats som passar just er.  Det är bara att ni kontaktar oss med en förfrågan så återkommer vi snabbt med ett svar.